Sevgiliye Doğum Günü Mesajı 2023: Sevgili İçin Uzun Doğum Günü Kutlama Sözleri Ve Kısa Mesajlar


0
14 shares

YOUTUBE KANALIMIZI TAKİP EDİN >>> YOUTUBE KANALA GİRİŞ İÇİN TIKLA

 Sevgiliye Doğum Günü Mesajı 2023: Sevgili İçin Uzun Doğum Günü Kutlama Sözleri Ve Kısa Mesajlar dogum-gunu-mesajlari

Sevgiliye Doğum Günü Mesajı 2023

Varoluşumun sembolü diye ekledim bugünü takvime. Sen doğdun ve ben var oldum. Sen ilk kez ağladın, ben seni bulduğum için güldüm. Oksijen ciğerlerini yaktı ilk defa, bense nefes aldığıma mutlu oldum. İyi ki doğdun, iyi ki varlığınla benim varlığımın sembolü oldun. Seni seviyorum, doğum günün kutlu olsun.

Güzellikle, huzurla, umutla ve sevgiyle dolu bir yeni yaşın olmasını diliyorum. Seninle neler göreceğiz, hangi güzellikler bizi bekliyor tahmin bile edemezsin. Seni çok seviyorum doğum günün kutlu olsun hayatım.

Yeni yaşında hayatın sana tüm umutlarının yeşerdiği, başarılı ve mutlu bir yıl getirmesini dilerim. İçimde büyüyen sevgiyle doğum gününü kutlarım aşkım.

Sensizlik yok olmak kadar acı, sen nefes kadar gerekli, canım kadar değerlisin. Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor. İyi ki doğdun her şeyim.

Sevgi sevilen kişiye bir armağandır. Kabul edilip edilmemesi önemli değildir. Önemli olan hissettiklerimizin ifade ediliş şeklidir. Doğum günün kutlu olsun biriciğim.

Seninle bir bütün olmuşum sanki. Sen bendesin, ben de sendeyim. Senle birlikte ben de yeniden doğdum. İyi ki varsın, iyi ki doğdun sevgilim!

Bugün gökyüzü daha berrak, denizler daha sakin, güneş bir başka neşeli…Bugün senin günün. Ömrüme ömür diye kattığım aşkım doğum günün kutlu olsun.

Yaşanacak güzellikler gözlerindeki ışık gibi umut verici, umutların yüreğin gibi tertemiz olsun. Umutların seni huzurla doldursun, doğum günün kutlu olsun. İyi ki varsın, iyi ki kaderimsin ve iyi ki yanımdasın…

Hayatım aşkla kal hep ömrümde seni en içten kalbimle seviyorum iyi kilerimin vazgeçilmezi. Benim gökyüzüm mavi artık ışıl ışıl sen varsın bulutlarında, gölgeme güneş, yağmuruma güzellik katan, yıldızı parlatan gecenin en karanlığında ki ışık, günlerim aylarım senelerim senin etrafında rüzgârgülü gibi dönsün, dönsün ki dönüp dolaşacağı yer sen olsun, yaş aksın kalbime damla damla sen dolsun. Doğum günün kutlu olsun canım sevgilim iyi ki doğdun iyi ki varsın

Ölümün bile senin aşkının yanında hükmü kalmaz, bütün karanlıklar aydınlanır ışığınla. Yüreğinin temizliği ile hiçbir kötülük baş edemez ve karşında boyun eğer. Sen bu dünyada saflığın ve iyiliğin vücut bulmuş hali, uğrunda her şeyi düşünmeden yapabileceğim mucizemsin. Nice yıllara aşkım.

Seni bulmam seneler sürdü, sen geldin ya sevgilim yüzüm güldü. Gitti kötü hatıralar yerine huzur ve mutluluk doldu, ibadetim ve Allaha şükrüm oldun sevgilim. Bütün dualarım sadece senin için. Seninle nice güzel doğum günlerini görmek en büyük dileğim. İyi ki doğdun en güzel duam.

 Sevgiliye Doğum Günü Mesajı 2023: Sevgili İçin Uzun Doğum Günü Kutlama Sözleri Ve Kısa Mesajlar dogum-gunu-mesajlari-2

Sevgili İçin Uzun Doğum Günü Kutlama Sözleri

Yeni yaşında umudunu, huzurunu, temiz kalbini, insanlara olan güvenini, ailene olan bağlılığını, sağlığını, o güzel gülüşünü, insanlara verdiğin pozitif enerjiyi kaybetmemeni diliyorum sevgilim. Sen benim tanıdığım en güzel doğal afetsin. Nice yıllara

Cennet bahçelerinden kopup gelen bir meleğe tam da bugün rastladım. Bugün o meleğin dünyayı selamladığı ilk gün. Takvimler, gazeteler, televizyonlar ve sosyal medya haberlerinde hep sen varsın bugün. Beni anlayan, her zaman desteğini yanımda hissettiren, bazen eşim, bazen işim, bazen annem, bazen de ürkek çocuğum olan benim güzel sevgilim… Bütün doğum günlerinde birlikte nefes almak dileğimle, doğum günün kutlu olsun. Seni seviyorum.

Hatıralara değer biçemem fakat bunlara bir parça güzel hatıra daha ekleyebilirim. Mutlu yıllar aşkım.

Sen geleceğimizin mutluluğu, mazilerimizin unutulmaz insanı olarak kalacaksın sevgilim, seninle ben her yerdeyim. Kucak dolusu sevgilerle doğum gününü kutlarım.

En güzel dualarımda sen varsın ve sen, Rabbimin bana en özel armağanısın. İyi ki doğdun yaşama sebebim.

Bugün seni tanıyan ve bu muhteşem insanı seven herkes için çok önemli. Doğum gününde ve her zaman her şeyin en mükemmelinin senin olması dileğiyle. Seni seviyorum.

Kalp midir insana sev diyen, yoksa yalnızlık mıdır sevdayı körükleyen? Sahi nedir aşk, nedir sevmek? Bir muma ateş olmak mıdır aşk, yoksa yanan ateşe parmaklarınla dokunmak mıdır? Biricik aşkım doğum günün kutlu olsun.

Hayat hiç ummadığınız anda mucizedir aslında. Benim mucizem sana dair yaşanan ne varsa. İyi ki doğdun Sevgilim.

Benim için yaptığın şeyler için seni seviyorum. Kötü hissettiğimde beni cesaretlendirdin, kendimle ilgili iyi hissetmemi sağladın. Beni güldürdün, bana birçok yönden aşkı gösterdin. Mutlu yıllar aşkım ve arkadaşım!

Gözlerimde tutuyorum seni, gözyaşlarım sen. Kalbime hapsettim, her atışı sen. Dilimdeki içli şarkı, burnumdaki sıla kokusu, yanımdaki yamacımdaki yoldaşlık, içimdeki bambaşkalık, hepsi sen. İyi ki doğdun gözümün nuru bir tanem.

Bir tanem, bugün yılın en güzel günü. Çünkü küçücük bir bebek olarak dünyaya geldin ve bugün gözlerini açtın. Yıllar geçti ama sen hala benim bebeğimsin. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Hayatım aldığım her nefeste ve attığım her adımda seni düşünüyorum. Nice doğum günlerde birlikte olmak dileğiyle…

Bir kıvılcımdan koca bir şehri yakacak kadar büyük bir ateşe dönüşen, başka bir aşk görmedim ben sevgilim. Öyle bir ateş ki bu yıldızlar bile şahit aşkımıza Biz bu kadar severken yansın dünya kimin umurunda. Nice yıllara, doğum günün kutlu olsun aşkların en güzeli

 Sevgiliye Doğum Günü Mesajı 2023: Sevgili İçin Uzun Doğum Günü Kutlama Sözleri Ve Kısa Mesajlar dogum-gunu-mesajlari-3

Sevgiliye Doğum Günü Mesajları

Gülümsemen güzel gözlerinin, yıldızlar karanlık gökyüzünün, mutluluk her daim seninle olsun. Öyle çok mutlu ol ki, bir gün gözyaşı dökeceksen olursan eğer, bu sadece mutluluktan dolayı olsun. Bu en güzel günün, doğum günün kutlu olsun.

Varsın kara kışlarda donalım, yaz gelsin güneş yaksın tenimizi, baharın sıcak meltemlerinde dalgalansın saçlarımız, sen ve ben ne de olsa olduğumuz her yeri cennet yaparız. Doğduğun gün benim için milat sevgilim, sen küçücük dünyamda hayatı başlatan tanrıçamsın.

Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, sana hep hep yeniden başlamak isterim. Doğum günün kutlu olsun bir tanem.

İyi ki doğdun, iyi ki vermiş yaradan seni bizlere. Yıldırım gibi çaktın, güneş gibi açtın üstümüze. Söz oldun, mani oldun, saz oldun bestemize. Kutlu olsun doğum günün, nice mutlu senelere.

Hayatta dilediğim tek dilek hep sen yine sen. İyi ki varsın sevgilim iyi ki doğdun ve hayat seni çıkardı karşıma.

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle. Daha nice doğum gününü beraber geçirmek dileğiyle.

Bugün benim herkesten daha iyi tanıyan ve beni sevmeyi seçen insanı kutlamam gerek. Bana olan aşkın ve sabrın için teşekkürler. Hayatımda sen olduğun için çok şanslıyım.

Tüm mevsimleri bir tek güne, tüm yılları bir tek mevsime sadece senin için sığdırmaya razıyım. Ömrünün en güzel yıllarını, en güzel saatlerini daima benimle geçirmen dileğiyle.. İyi ki doğmuşsun bir tanecik sevgilim.

Sadece bugün değil, seninle geçen her gün çok değerli. Yaşamımın parçası olduğun için çok mutluyum. İyi ki doğdun!

Seni kaybetmek değil bulmak isterim, aslında içindeki seni, özündeki hissi, kalbindeki beni… Bil ki yalnızca ama yalnızca seni. İyi ki doğdun bir tanecik sevgilim.

Sen başıma gelen en tatlı belasın. Bundan sonraki senelerini benimle geçirmen dileğiyle. Senli benli senelere sevgilim, seni seviyorum.

Takvimleri kurcalamayı pek sevmem bilirsin. Zaten tarih ve günlerle de pek aram yoktur. Sabah kalktığımda hangi günde olduğumu merak etmem ama her sene bugünü hiçbir zaman çıkaramadım hatrımdan. Sen gideli uzun zaman oldu ama üzerimdeki etkin hala devam ediyor. Tesirinde kaldım can içi, doğduğun güne sonsuz saygıyla eğiliyorum hep bu saatlerde. Yok olsan da hayatımdan, iyi ki var olmaya devam ediyorsun kendi hayatında. Doğum günün kutlu olsun.

En çok bugünü ezberledim ben, her harfini ayrı ayrı aldım zihnime. Her yaşında daha da kuvvetlendi ezberim. Seninle birlikte adım atmayı, seninle birlikte gülüp ağlamayı ama en çok da seninle birlikte bilinmezliğe doğru yol almayı sevdim ben. Her günün ayrı bir delilik, her günün ayrı bir kapışma. Solgun hayatıma renk kattığın için teşekkür ediyorum sana. Doğum günün kutlu olsun ayarı kaçık kadın.

 Sevgiliye Doğum Günü Mesajı 2023: Sevgili İçin Uzun Doğum Günü Kutlama Sözleri Ve Kısa Mesajlar dogum-gunu-mesajlari-4

Sevgiliye Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Sadece bugün değil, benim kalbimde her gün güneş gibi yeniden doğuyorsun sevgilim. Sen varsan eğer, gecenin ve gündüzün, yağan yağmurun, esen meltemin anlamı var benim için. Doğum günün kutlu olsun, seni çok seviyorum sevdiceğim.

Dakikaları sana verdim yetmedi, saatleri sana verdim yetmedi, günleri sana verdim yetmedi, doğduğun bugün, yaşadığım tüm güzel günlere bedeldi. Sana bugün tüm benliğimi veriyorum Nice mutlu yıllara sevdalım.

Sevgilim, bir şarkı besteledim senin için. İçinde her renkten bir parça, her duygudan bir demet ve son kelimesine kadar umut olan bir şarkı hediye ediyorum sana. Tıpkı bugün doğarak, kendini benim sevdama hediye ettiğin gibi. Bütün yeni yaşların, benimle olsun. İyi ki doğdun

Sen olanca parlaklığı ile beni aydınlatan güneş, ben ise sana delice âşık ay çiçeği. Ne zaman seni görsem, yönümü sana çevirir, sıcaklığını kucaklar ve köklerimi ısıtırım sevgilim. İyi ki hayatıma geldin, hoş geldin. Doğum günün kutlu olsun.

 Sevgiliye Doğum Günü Mesajı 2023: Sevgili İçin Uzun Doğum Günü Kutlama Sözleri Ve Kısa Mesajlar dogum-gunu-mesajlari-5

Erkek Sevgiliye uzun doğum günü mesajı Erkek Sevgiliye uzun doğum günü Mesajları Whatsapp

En büyük umudum sensin sevgilim, sen olmasan bu hayat çekilmez, bu dünya yaşanmaz bir yer olurdu benim için. Gözlerimi yeni güne huzurla açıyorsam eğer bu tamamen senin eserin. Seni sevmenin mutluluğu dolaşıyor ruhumun derinliklerinde. Aşkına tutunduğum, iyi ki doğdun.

Kusura bakma sevdiceğim, bu doğum gününde sana uygun bir hediye bulamadım. Ne alacak olsam bir bahane buldum kendimce ve sana layık olmadığı için vazgeçtim. Bu yüzden sana bugün canımı vereceğim. Seni kendimden vazgeçercesine seviyorum bilesin. Mutlu yıllar en değerlim.

Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır. Sen benim hayat ışığımsın. Varlığımın tek nedeni, doğum günün kutlu olsun.

Bütün hayallerin, bütün umutlarınla birlik olsun, dileklerin, duaların kabul olsun, doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin. Nice yaşlarını birlikte geçirmemiz dileğiyle doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Biricik sevgilim seninle başlayan sevgim şimdi kocaman bir aşk ateşine dönüştü, seni seviyorum. İyi ki doğdun Sevgilim.

Yaşamımın en güzel parçası, en önemli aytıntısı olduğun için çok şanslı ve çok mutluyum. İyi ki doğdun biricik sevgilim.

Yaşamının geri kalanında tüm kötülükler senden uzak olsun. Üzüntüler sana yasak mutluluklar yanında olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Sen doğdun çünkü kaderimsin! Sen doğdun çünkü nefesimsin! Sen doğdun çünkü sen yalnız benimsin! İyi ki doğdun biriciğim!

Bu sabah güneş senin için doğdu. Bugün hep hayal kuruyorum, düşlerimde hep sen… Şimdi seninle birlikte, huzurla ve mutlulukla geçecek daha nice yıllarımızın hayalini kuruyorum. Bir tanem, doğum günün kutlu olsun.

Seninle bir ömür geçirmek ve her an seninle olmak bana en büyük hediye. Bugün senin en özel günün. Mutluluk da sayende her gün benim. Baharda yeniden doğan doğa gibi, güneşin ısıttığı papatya dolu kırlar gibi enerji dolu bir yaş seni bekliyor. Doğum günün kutlu olsun sevgilim. İyi ki varsın. İyi ki sıcacık duygular getiriyorsun hayatıma.

Seninle öyle bütünüm ki. Sen bensin, ben de senim. Senin doğum günün benim de doğduğum gündür. İyi ki varsın, iyi ki doğdun!

Bugün günlerden sen… Ve ben senin kulun kölen. Dile benden ne dilersen sevgilim emrine amade bu yürek. İyi ki doğdun Sevgilim.

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu, benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

Sen benim hoşgörümsün, en zorda kaldığım anda bile düşünceme izinsiz girip, tüm kötü düşünceleri temizleyen ve yerlerine umut eken hoşgörümsün. Benim için aldığım her nefesi anlamlı kılan hayallerimsin, seni yaşamak soğuktan donmak üzereyken, son anda hayata tutunmak gibi değerli. İyi ki doğdun sevdiğim, ruhumun ikizi, sevdanın en temizi.

Dünyada en saf sevgi bir çocuğun hissettiği sevgi derlerdi de inanmazdım. Seni benden önce, içimde ki çocuk sevdi yârim, bu yüzden sana karşı çaresizim. Bu hayatta ki son günüme kadar, aşkının tutkunuyum. İyi ki varsın, iyi ki içimde ki çocuğun aşkısın.

Al sevgilim bu kristal kutunun içerisine yüreğimi koyup sana veriyorum onu öyle bir yerde sakla ki, düşüp kırılmasın, yüreğimi, yüreğinin içine koy. Sonsuza kadar iki yürek bir arada kalsın. İyi ki doğdun hayatım

 Sevgiliye Doğum Günü Mesajı 2023: Sevgili İçin Uzun Doğum Günü Kutlama Sözleri Ve Kısa Mesajlar dogum-gunu-mesajlari-7

Erkek sevgiliye uzun doğum günü mesajları Tumblr Sevgili doğum günü mesajı uzun

İçimde güzel olan ne varsa seninle birlikte bugün doğmuş sanki. İlkbahar kokusunu seninle almışım, ilk defa düşen yağmuru hissetmişim, ilk kez ellerimi açıp dua etmişim, ilk kez birine sarılmanın verdiği mutluluğu yaşamışım ve ilk defa benim için biri doğmuş sanki. İyi ki doğdun yaşam sebebim, iyi ki varlığımı varlığına tutsak ettin. Seninle büyümek, senin olduğun yerde yeniden tazelenmek benim için büyük nimet. Bütün yaşlarında birlikte yaşlanmak dileğimle, seni seviyorum.

Böylesine kutlu bir doğum görülmedi daha önce. Hiçbir bebek ağlaması bu kadar umutlu çınlamadı kulaklarda. Ben ilk defa çıktım çığrımdan ve ilk deniz dalgası bugün vurdu yüzüme sere serpe. Ben bugün seninle büyüyorum güzel kadın, ben bugün varlığınla doluyorum bütün hücrelerimde. Üstüm başım sen oldu, sağım solum sen koktu yine. Doğum günün senle birlikte bütün dünyaya kutlu olsun.

Senden önce yaşamıyordum, seninle doğdum, iyi ki varsın, iyi ki seni sevmişim, nice beraber mutlu yıllara, seni seviyorum peteğim.

Hadi gel tut elimi, sarılalım. Birlikte yine kahkahalara boğulalım. Benimle meydan oku her çıkmaza! Benimle uyu, benimle uyan, birlikte uyanalım nice yarınlara.

Hayatımda ne aradıysam bil ki sende buldum. Senden öncesi yoktu benim için, seninle yeniden var oldum. Sende bütün ümitler, sende bütün gelecek. Ben artık sen olmuşum. Doğum günün kutlu olsun canımın içi sevgilim, seni çok seviyorum.

Bugün yokluğunun doğum günü sevdiğim. Kutlu olsun yüreğinde bensizlik. Gülüşün baki olsun yüzünde. Bana kalsın yine senli sensizlik.

Kalbimi sana emanet etsem korur musun? Dilimin ucundaki cennet, sevdamın sonundaki ömrüm olur musun? Sevgilim doğum günün kutlu olsun.

Sevgilim iyi ki doğdun. Birlikteliğimizde hayatıma getirdiğin her şey için sana teşekkür ederim. Yanından bir an bile ayrılmak istemiyorum. Bu mutluluğu seninle paylaşmak şimdi en güzel hayalim, seni çok seviyorum sevgilim. İyi ki doğdun.

Sen ruhuma cemre diye damlamadıktan sonra ben bu bedende neyleyim? Aşk da sen, hasret de sen, ben de sen… Nice nice yıllara güzel melek.

Her şeye karşı olan inancımı yitirip, hayattan kopma noktasına geldiğim anda çıktın karşıma. Karaya vuran bir denizyıldızı gibi çırpınırken, o yumuşacık ellerinle beni tutup koyduğun yüreğinin okyanuslarına. Yeniden gülebilmeyi ve sevebilmeyi sana borçluyum ömrüm, mutlu yıllar diliyorum sana

İnsanın ne kadar yaşadığı değil, ne kadar sevdiği önemli bu hayatta. Sevgisiz geçen onca yıldan sonra, senin sevginle geçen bu kısa süre, koca bir ömre bedel benim için. Seni yaşadıkça, Allah’ın mükemmelliğini anlıyorum, seni tanıdıkça daha bir özlemle seviyorum. Doğum günün kutlu olsun kadınım

Hayata ne verirsek, o da bize aynı şekilde cevap verirmiş. Ben hayata senin kadar güzel hiçbir şey vermedim. Hayat o kadar cömertmiş ki, beni sevdaya boğan ve bugün doğum günü olan güzel kadını verdi bana. Hayata borçluyum ve borcumu seni sonsuza kadar severek ödeyeceğim sevgilim.

 Sevgiliye Doğum Günü Mesajı 2023: Sevgili İçin Uzun Doğum Günü Kutlama Sözleri Ve Kısa Mesajlar dogum-gunu-mesajlari-6

Sevgiliye doğum günü mesajı uzun kıza Duygusal doğum günü mesajı uzun

Dağları büksem ve avucuna koysam, yıldızları küçültüp boynuna kolye diye taksam, güneşi söndürüp yakana çiçek niyetine iliştirsem, ayı ikiye bölüp o kokusuna kurban olduğum saçlarına toka diye taksam, yine de senin hakkını asla ödeyemem aşkısı, bütün güzellikler, senin yanında sadece ufak bir detay olarak kalır.

Bugün senin doğum günün, sana hediye olarak dudaklarımı gönderiyorum. Al onları gözlerini kapat ve masum bir buse kondur. O an yanında olduğumu ve zamanın durduğunu hissedeceksin sevgilim. Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara

Arkadaşlarım oldu hem de birçok arkadaşım, sırtlarını dönüp gittiler. Dostlarım oldu, gerçekten canımı bile verebileceğimi düşündüğüm dostlarım, bana ihanet ettiler. Her şey herkes gitti ama bir tek sen kaldın geri sevgilim. Bir tek sen en zor zamanımda, sevginin gücü ile ayağa kaldırdın beni. Allah mutluluğumuzu bugün olduğu gibi, her zaman daim kılsın. İyi ki varsın, beraberce nice mutlu yıllara.

Erkek Sevgiliye doğum günü mesajı uzun 2022 Erkek sevgiliye doğum günü mesajı

Sana benimle çıkar mısın dedim, sen sevgilim oldun. Hayat arkadaşım olur musun dedim. Sen her şeyim, biricik eşim oldun. Ben ise senin kusursuz aşkınla ve sadakatinle yeniden küllerimden doğdum. Her şeyi, yaşadığım her güzel duyguyu sadece sana borçluyum. İyi ki doğdun hayatımın aşkı.

Kutlu olsun doğum günün, kötülükler uzak olsun. Mutlu ol ömrünce, üzülmeler sana yasak olsun. Sen üzülme sakın, üzülmelerim sana feda olsun.

Hayatın beklediğimden daha harika olabileceğini gösteren insan. Seni hayattaki her şeyden daha çok seviyorum. İyi ki doğdun!

İyiye, güzele dair ne varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun sevgilim!

Sen ol da; ister yar ol, ister yara; lütfun da başım üstüne, kahrın da. Sen benim başımın tacısın. İyi ki varsın doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelere.

Dünyada eşsiz bir huzur varsa o da kalbindedir. Yaşamının bundan sonrasının kalbin gibi geçmesini dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun Canım aşkım.

Seninle birlikte olmak boş bir defteri en güzel cümlelerle doldurmak gibi. Yüzümdeki tebessümlerin ve mutlu anlarımın en büyük sebebisin. İyi ki doğdun bebeğim, seni çok seviyorum.

Ben sana mecbur değil mecnunun olurum sevgilim. İyi ki varsın hayatım mutlu seneler. Bir yanım hep yarım, kanayan yanım. İyi ki doğdun Sevgilim.

Hayatımın en önemli günlerin den biri bugün. O kadar mutlu edip sevindirdin ki beni sevgilim, sana söyleyeceğim her kelime kifayetsiz kalır. Çünkü sen benim hayatımda asırlık eşim gibisin. Bizim sevgimizin yanında sana ne yapsam ne etsem ne söylesem az kalır biliyorum sen bana rabbimin bir lütfusun iyi ki karşıma çıktın seninle de doğduğum gün bugün nice daha mutlu sağlıklı huzurlu yıllarımız olsun.


    Like it? Share with your friends!

    0
    14 shares

    What's Your Reaction?

    love love
    5
    love
    hate hate
    15
    hate
    confused confused
    6
    confused
    fail fail
    3
    fail
    fun fun
    1
    fun
    geeky geeky
    16
    geeky
    lol lol
    13
    lol
    omg omg
    5
    omg
    win win
    11
    win

    0 Comments

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Choose A Format
    Personality quiz
    Series of questions that intends to reveal something about the personality
    Trivia quiz
    Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
    Poll
    Voting to make decisions or determine opinions
    Story
    Formatted Text with Embeds and Visuals
    List
    The Classic Internet Listicles
    Countdown
    The Classic Internet Countdowns
    Open List
    Submit your own item and vote up for the best submission
    Ranked List
    Upvote or downvote to decide the best list item
    Image
    Photo or GIF