Cinsel Fantezileri ve Cesur Sahneleriyle Libidosu yüksek 10 Film.


0
10 shares

YOUTUBE KANALIMIZI TAKİP EDİN >>> YOUTUBE KANALA GİRİŞ İÇİN TIKLA

Bugün hangi filmi izlesek diye düşünüyorsanız sizler için 10 erotik filmi sizler için sıraladık bu hafta sonu Libidosu yüksek 10 film ile sizlere merhaba diyiyoruz sizlerde cinsel fantezilerinizi bu hafta sonu serbest bırakın.

1 – Love (film, 2015) (Romantik/Dram)

 Cinsel Fantezileri ve Cesur Sahneleriyle Libidosu yüksek 10 Film. love-film-izle

Love, Gaspar Noé tarafından yazılan ve yönetilen 2015 yapımı bir erotik sanat filmidir. Film, Noé’nin beş yıllık bir aradan sonra dördüncü yönetmenlik ürünüdür. Film ilk gösterimini 2015 Cannes Film Festivali’nde gerçekleştirdi ve 3 boyutlu olarak yayınlandı sürüldü. Film oynanmamış seks sahneleriyle dikkat çekiyor.

2 – Restless

 Cinsel Fantezileri ve Cesur Sahneleriyle Libidosu yüksek 10 Film. Restless

Televizyon için çekmiş olduğu dizi ve filmlerle ülkesinin tanınmış yönetmenlerinden olan Aku Louhimies’in çıkış filmi olan Levottomat; çözümlenmesi son derece güç, kapalı bir film. Bir karakter ve bu karakterin çevresindeki üç çiftin hayatını anlatan yapımda; sevgi, aşk ve hayatın anlamıyla ilgili de pek çok soru akıllara geliyor. Baştan söylemek gerekirse; film nihilizmden çok varoluşçuluktan besleniyor.

3 – Poison Ivy (1992)

 Cinsel Fantezileri ve Cesur Sahneleriyle Libidosu yüksek 10 Film. poison-ivy-1992

Sylvie Cooper özel bir okulda okuyan, varlıklı bir ailenin iyi huylu kızıdır. Sylvie’nin hayatını değiştiren ve dönüşümünü hazırlayan şey akıllı, çekici ve tehlikeli bir kızla, Ivy ile tanışmasıyla başlar. Ivy kısa süre içerisinde Sylvie’nin görkemli evinde yaşamaya başlar. Sylvie’nin annesi hasta, babası ise alkoliktir. Durumdan faydalanan Ivy, kısa süre içerisinde evin sahibi gibiymişçesine yaşamaya başlar. Sylvie’nin babasını baştan çıkarmaya çalışarak sınırları aşan Ivy’nin herkes için tehlikeli planları vardır.

4 – Cold Showers 2005

 Cinsel Fantezileri ve Cesur Sahneleriyle Libidosu yüksek 10 Film. cold-showers-izle

Soğuk Duşlar üç gencin hikayesidir. Aynı zamanda, 17 yaşındakilerin karşılaştığı önemli sorunları keşfederken, fakir akrabaların ve zengin akrabaların hikayesidir.

Güzel Vanessa ile biri zengin, diğeri fakir iki gencin, Mickael ile Clement’in hikayesini anlatan film, günümüz Fransa’sında küçük bir kasabada geçiyor. Mickael, anne babasının birbirine karşı duyarsızlaştığı, maddi sorunlar yaşayan bir aileden geliyor. Annesi tarafından para denkleştirmek için aile, iki haftalığına elektriksiz yaşamaya mahkum bırakılıyor. Evde soğuk duş almak ve soğuk kakaolu süt içmek zorunda bırakılan Mickael, okulda ise judo takımının kaptanı olarak saygı görüyor. Mickael’in saplantılı antrenmanlar ve diyet eksenindeki dövüş odaklı hayatına bir gün, takımın ana sponsorunun oğlu zengin Clement giriyor. Michael ile Clement aralarındaki farklılıklara rağmen iyi arkadaş oluyor. Ama ikisini en çok, güzel Vanessa ile yaşamak istedikleri cinsel tecrübe birleştiriyor. Bir gece spor salonunda, aynı matın üzerinde, üç genç, yasaklı bir cinsel maceraya başlıyor.

5 – Ateşli Oda (Room in Rome)

 Cinsel Fantezileri ve Cesur Sahneleriyle Libidosu yüksek 10 Film. room-in-rome-izle

Roma’nın merkezindeki bir otel odası, iki genç ve yeni tanışan kadının ruhlarına dokunan fiziksel bir macera yaşamaları için bir ortam görevi görüyor.

Alba ve Natasha’nın yolları 22 Aralık gecesi Roma’da kesişir. Sıradan bir otel odasını kendilerine mekan seçen bu iki genç kadın, gece boyunca birbirilerine hayatlarını anlatacak, en gizli sırlarını paylaşacak ve birbirlerinin bedenlerini keşfedeceklerdir. Baş başa sadece tek bir gece geçirecekler ve sabah herkes kendi yoluna gidecektir…

Her ikisi için de bu gece kendini yeniden keşfetme macerası olacak ama ömürleri boyunca da sadece onların bildiği bir sır olarak kalacaktır…

6 – Ölümün Kollarında (Killing Me Softly)

 Cinsel Fantezileri ve Cesur Sahneleriyle Libidosu yüksek 10 Film. killing-me-softly-izle

Başarılı bir iş hayatı ve birlikte yaşadığı hoş bir sevgilisi olan Alice web sayfası tasarımları yapan genç ve güzel bir kadındır.Son derece düzenli ve mutlu görünen hayatı, hakkında hiçbirşey bilmediği yakışıklı, etkileyici ve gizemli biri olan Adam ile tanışmasıyla birlikte çok farklı bir biçimde değişmeye başlar.

7 – Intimacy sinema filmi

 Cinsel Fantezileri ve Cesur Sahneleriyle Libidosu yüksek 10 Film. intimacy-full-turkce-izle

Jay, kötü giden bir evliliğin ardından karısını terk eden ve barmenlik yaparak yaşamını sürdüren yalnız bir adamdır. Jay bir gün tek başına yaşadığı evinde tanımadığı, adını bile bilmediği bir kadınla birlikte olur. Başlarda sadece bedensel arzulara dayalı olarak başlayan bu ilişki zamanla birbirlerine aşık olmalarıyla yön değiştirir. Bu gizemli kadın hakkında her şeyi bilmek isteyen Jay, onu günlerce yaşadığı yer başta olmak üzere birçok yerde takip eder. Sonunda keşfettiği gerçek, ilişkilerini ne gibi bir noktaya taşıyacaktır?

8 – Temel İçgüdü – Basic Instinct

 Cinsel Fantezileri ve Cesur Sahneleriyle Libidosu yüksek 10 Film. temel-icgudu-full-izle

San Francisco polisi cinayet masasından dedektif Nick Curran, bir cinayet dosyasını araştırırken davanın şüphelisi olan Catherine Trammel’le yakınlaşır. Yazar olan ve cinsellik konusunda son derece serbest davranan Catherine, son kitabında Nick’in davasındaki cinayetin bir benzerini detaylı şekilde anlatmıştır.

San Francisco polisi cinayet masasından dedektif Nick Curran, bir cinayet dosyasını araştırırken davanın şüphelisi olan Catherine Trammel’le yakınlaşır. Yazar olan ve cinsellik konusunda son derece serbest davranan Catherine, son kitabında Nick’in davasındaki cinayetin bir benzerini detaylı şekilde anlatmıştır. Catherine, çekiciliğiyle Nick’i etkisi altına alır ve ikili ihtiras dolu bir ilişkinin içine sürüklenirler.

Cinayetlerin devamı geldiğinde Nick’in psikiyatristi Elisabeth ve ortağı, onu Catherine’le olan yakınlığı nedeni ile uyarırlar ancak Catherine’in kıskanç lezbiyen sevgilisi Roxy’nin onu öldürmeye çalışması bile Nick’in kadına olan tutkusunu engelleyemez..

9 – Last Tango In Paris – Paris’te Son Tango – film 1972

 Cinsel Fantezileri ve Cesur Sahneleriyle Libidosu yüksek 10 Film. pariste-son-tango-full-izle

Jeanne evliliğin arifesindeki, sıradan bir kadındır. Evliliğe hazırlık aşamasında ileride oturabileceği bir de ev aramaktadır. Bir gün evleri gezerken müstesna ve tuhaf bir adamla karşılaşır. Amerikalı Paul, yaşça Jeanne’den büyük olmasına rağmen onu delicesine etkiler. İkili, yasak bir aşkın meyvelerini yemeye başlarlar. Aralarında garip bir ilişki başlar. Sürekli beraber olsalar dahi, birbirlerine birbirleri dışındaki hayatlarına dair hiçbir şey sormayacaktırlar. Bir süre sonra aralarındaki kişilik farklılıkları ikisini de dar bir çıkmaza sürükleyecektir.
Bertolucci’nin en önemli eserlerinden biri olarak gösterilen Paris’te Son Tango, ayrıca kendi döneminin en erotik eserlerinden biri.

Jeanne evliliğin arifesindeki, sıradan bir kadındır. Evliliğe hazırlık aşamasında ileride oturabileceği bir de ev aramaktadır. Bir gün evleri gezerken müstesna ve tuhaf bir adamla karşılaşır. Amerikalı Paul, yaşça Jeanne’den büyük olmasına rağmen onu delicesine etkiler. İkili, yasak bir aşkın meyvelerini yemeye başlarlar. Aralarında garip bir ilişki başlar. Sürekli beraber olsalar dahi, birbirlerine birbirleri dışındaki hayatlarına dair hiçbir şey sormayacaktırlar. Bir süre sonra aralarındaki kişilik farklılıkları ikisini de dar bir çıkmaza sürükleyecektir.

10 – Melena

 Cinsel Fantezileri ve Cesur Sahneleriyle Libidosu yüksek 10 Film. melena-full-izle

Film kısaca; İkinci Dünya Savaşı sırasında Sicilya’nın küçük bir kasabasında savaşın dul bıraktığı bir kadını, toplumun bu kadına bakışını ve ergenlik cağındaki bir çocuğun da bu kadına olan platonik aşkını ve bu kadın hakkındaki hayallerini anlatıyor.

Dünya, ülkelerin arasındaki politik çıkmazlar sebebiyle büyük bir savaşın gölgesindedir. Bu dünyada gençliğine ulaşmaya çabalayan bir çocuk ise kasabalarına gelen, güzeller güzeli bir genç kadın olan Malena’nın etkisiyle kendi erkek kimliğini bulmak üzeredir. Malena, tüm güzelliğiyle faşist bir İtalyan kasabasını derinden etkilemektedir. Bütün kasabayı birbirine düşürecek olan genç, seksi ve dul kadın, bu kasabanın hem başlangıcı hem de sonu olmak üzeredir.


    Like it? Share with your friends!

    0
    10 shares

    What's Your Reaction?

    love love
    4
    love
    hate hate
    13
    hate
    confused confused
    6
    confused
    fail fail
    1
    fail
    fun fun
    16
    fun
    geeky geeky
    15
    geeky
    lol lol
    11
    lol
    omg omg
    3
    omg
    win win
    10
    win

    0 Comments

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Choose A Format
    Personality quiz
    Series of questions that intends to reveal something about the personality
    Trivia quiz
    Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
    Poll
    Voting to make decisions or determine opinions
    Story
    Formatted Text with Embeds and Visuals
    List
    The Classic Internet Listicles
    Countdown
    The Classic Internet Countdowns
    Open List
    Submit your own item and vote up for the best submission
    Ranked List
    Upvote or downvote to decide the best list item
    Image
    Photo or GIF