Güzel sözler sayfamızda Farklı Sözler, Farklı Mesajlar, Farklı Laflar, Kısa Farklı Sözler, Farklı Sözler Facebook mesajlarına ait sözler bulunmaktadır daha fazlası için güzel sözler sayfamızı ziyaret edin.

- Bir gönül yapmak gelmiyorsa elinden, bari bir gönül yıkılmasın dilinden.
- Noktayı, cümlenin sonunda değil. Tereddüt ettiğin yerde koyacaksın.
- İnsan, uzaklara özgü bir varlıktır, hep kendinden başka yerdedir.
- Ve bazen hayattır sevmek, birini çok uzaktayken bile yüreğinde taşıyabilmek.
- Dünya bile dönüyorsa yanındakinden hiç şüphen olmasın!
- İnandığım doğrular hala değişmedi. Ama inandığım insanlar değişti.
- Anlat bana martılar gibi özgür, bir o kadarda mutsuz olmayı.
- Benim için farklı olduğunun farkına varamayınca, sen de herkesleşiyorsun.
- Verdiği umudu geri alan, aldığı ahı da güle güle kullansın.
- Her tecrübe, saflığımızdan yararlanmış insanların, bize bıraktığı bir ürünüdür.
- Uykun gelmiyorsa, belki de uyanmak istemediğin yerdesin!
- Bir iple intihar da edebilirsin, salıncakta kurabilirsin. Hayatın ipleri senin elinde…
- Bazı şeyler nasiptir; bir bardak çay söylersin, nasibin varsa içersin.
- Sana en muhtaç olduğum şu anda gel. Yaşamak olsan da gel, ölüm olsan da gel.
- Bazı insanları sebepsiz seversin; Bazılarına bin sebep arar, yine sevemezsin.
- Farklı Sözler, Farklı Mesajlar, Farklı Laflar, Kısa Farklı Sözler, Farklı Sözler Facebook,

- Aslında herkese hak ettiği gibi davranacaksın da, olmuyor işte bizde Allah korkusu var!
- Belki bir Neşet Ertaş değildik ama biz de cahildik dünyanın rengine kandık.
- Yalnız kalınca insan algılıyor her şeyi. Sever mi sevmez mi derken, öğreniyor. Kendi bilir, demeyi.
- Göz nereye bakar, gönül oraya akar. Gönül nereye akar, ayak oraya koşar.
- Hiç kimse vazgeçilmez değildir ve hiç kimse kendini vazgeçilmez sanan biri kadar aptal değildir!
- Ümitsizler köyüne gitme; ümitler var, karanlığa doğru yürüme; güneşler var.
- Fazla üsteledik, fazla kıymet verdik, çok önemsedi insanlar kendilerini orada yanlış yaptık.
- Belki de her zaman güzel baktığımız için insanların gerçek yüzünü göremiyoruz.
- Öğretinin kusursuzluğu yeterli değildir. Bireyin yaklaşımının kusursuz olması gerekir. Tibet Özdeyişi
- Herkes arı olmuş çiçekten çiçeğe konup bal alacağım diye uğraşıyor. Ben hala kımıl zararlısı…
- Hayatta ‘olmaz’ dediğim her şey oldu, artık ‘her şey olabilir’ diyorum, bakalım ne olacak?
- Düştüğümüz kuyular sandığımız kadar dipsiz değil aslında; tutunmaya çalıştığımız ipler çürüktü.
- Stres adamı bitiriyor, net! Kadını bilmiyorum. O konuda ukalalık yapamam.
- İnsanlar o kadar yanardöner olmuş ki; yaptıklarını görüyorum, duyuyorum ama onlara söyleyecek söz bulamıyorum.
- Kime gel dediysek işi çıktı; bize gel diyene işimizi gücümüzü bırakıp koştuk, bizim kaybetmemiz çok normal.
- Zaten herkes edebiyat aşığı… Derin felsefe uzmanı, yaşam gurusu, filozof, şair. Bırakın bu mükemmellik ayaklarını, hepimiz aciziz, muhtacız.
- Eğer, şehvetin ve nefsin hevesine kapılır gidersen, ben sana haber vereyim ki, eli boş, nasipsiz gideceksin!
- Herkes kendine yakışanı yapar… Sahteler silinip gider hayatımızdan, vefalı dostlar ise yüreğimizin başkentindedir her zaman.
- Ariflerden biri dedi ki, kiminle beraber olursan sende onun haliyle olursun. Beraber oturmak aynılaşmaktır. Her kuş kendi cinsiyle uçar.
- İçinde bulunduğunuz durumu kelimeler anlatmaya yetmeyecek hale geldiğiniz zaman ancak bizi anlayabileceksiniz.
- Akıl almayacak şeyler yaşıyoruz ve bir taraftan olan aklımızı delirterek yok ediyorlar. Sağlam durmak cidden mucize, kafayı sıyırıyoruz.
- Kimse kimsenin haliyle duygusuyla derdiyle ilgilenmez, sadece ne olacak diye merak eder onu görmek için de dahil olur sürece.
- O beden testisi ab-ı hayatla dopdolu, bu beden testisi ise ölüm zehiri ile. İçindekine bakarsan padişahsın, kabına bakarsan yolu yitirdin.
- Aşk; topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır; ya canın acıya acıya adım atacaksın, ya da canını acıta acıta söküp atacaksın.
- Akıp giden zaman içinde bir kafesteyim, her türlü amelde çok ahesteyim, kabrim. Beni bekliyorken dünyalık hevesteyim, uyandır artık ya rab! Belki son nefesteyim.

- İnsanlar, uğrunda çaba gösterdikleri her şeye ulaşırlar. Ey bahtlı kişi! Kuru duayı bırak. Ağaç mı istiyorsun, tohum ekmelisin.
- Bazı insanlar, kişiliklerinin eksik yanlarıyla yüzleşmek yerine, eksikliklerini başkalarının masumiyetlerine dil uzatarak kapatmayı ve sağır vicdanlarına karşı dürüst olmaktansa ağır kusurlarını yükleyecek bir günah keçisi bulmayı tercih ederler.
- Aşk nasip işidir, hesap işi değil! Aşk adayıştır, arayış değil! Sen adanmışsan ve yanmışsan bu uğurda, aşk seni bulmaya gelir!

- Aşkın her halini gördüm! O yüzden artık ne hali varsa görsün.
- Yoluma çıkan dilenci olsan! Ömrümü sana sadaka diye verirdim.
- Kızgınlık çok gürültülüdür. Kırgınlık oysa ne kadar da sessiz…
- Hayır, asla unutmadım seni! Sadece yokmuşsun gibi davranıyorum.
- Benden sonra kime ne kadar ‘canım.’ diyorsan. O kadar canın yansın!
- Ne kadar şeytan olursan ol, yanıma geldiğinde pabuçlarına dikkat et.
- 6 milyar insan içinde o’nu bulmuşum hala benim için ne yaptın diyor!
- Hiç bir insan için ağlamaya değmez. Çünkü değen insan zaten ağlatmaz.
- Nefrete sevgiden daha çok güveniyorum, çünkü nefretin sahtesi olmaz!
- Tıp ne kadar ilerler ise ilerlesin, ar damarındaki çatlağı tedavi edemez.
- Allah’ım nolur geri zekalı insanları benden uzak tut. Ben sinirli biriyim.
- Nefret, çok lüks bir duygudur. Sadece sevdiklerimiz harcanarak yaşanabilir.
- Özür dileme sakın benden. Affetmek büyüklükse eğer boşver, ben küçük kalayım.
- O çok farklı dediğiniz insan var ya… İşte alın onu koyun diğerlerinin yanına.
- Şimdi gelip sana döndüm desen de, masada unutulmuş çay gibiyim, artık soğudum.
- Yaptığım onca iyiliğin tek yanlışta unutulduğunu gördüğümden beri, kötü biriyim!
- Ters düz hayatımın sadece arasındaki gözyaşı oldun, umutlarımda sayende kayboldu.
- Aldığım nefes bile dağılırken gökyüzüne ‘nefret’ yazıyor gözümün gördüğü her yere.
- Bazı insanlara geri zekalı bile diyemiyorum. O bile bir ölçüde zeka gerektiriyor.
- Kime öfkelensem biraz da sana kızıyorum. Her ruh halimin nedeninde mutlaka adın geçiyor.
- Gerçekleri gördükçe senden nefret ediyorum, yalanlar içinde bir hayatı seninle yaşıyorum!
- Yeter be! İstemiyorum artık kimseyi yanımda. Her gelen biraz daha acıtıp gidiyor nasılsa.
- Kin besliyorum sana karşı, içimdeki nefret iflah olmaz, kızgınım sana neşem yok bu aralar.
- Ümit ediyorum hala, belki bir gün gelir sen de acı çekersin, sen de seversin ve kaybedersin.
- Bazılarını balkondan sarkıtıp; içlerindeki tüm pislikler dökülene kadar silkelemek istiyorum!
- Silah gibi sözlerin vurdu beni gözlerin, özlüyorum eski günleri bitsin bu kızgınlık hadi dön geri.
- En büyük hayallerimi, en büyük kâbusa çevirenleri, elbet bir gün en tatlı rüyalarından uyandıracağım.
- Nefretimi içime atıyorum her defasında seni kırmak istemiyorum ama artık kendime kızıyorum sana elveda.
- Ne kadar kızsam da sana içimde aşkın yakıyor kalbimi adeta, seviyorum seni ama kızgınım sana bunu unutma.
- Bana yapmayacaktın bunu. Sen umutlarımı, hayallerimi yıktın. Oysaki ne değer vermiştim sana, beş para etmezmişsin.
- Her gecenin laneti üstünde olsun, beni kızdırdın dertler senin olsun, belki o zaman benim gidi dertlerle mutlu olursun.
- Ne kadar dert varsa yıktın üzerime, vurdumduymaz gibisin bakmıyorsun bile! Ne bu kızgınlık bu öfke? İstemiyorsan güle güle!
- Ne yürek kaldı sana verecek, ne de inancım kaldı seninle bu yolda gidebilecek. Kızgınlıklarım içimde kor oldu seni toprağa gömecek.
- Nefret ediyorum senden neden bu kadar acı neden? Neden sevdim seni neden, soruyorum kendime nedenler içinde cevaplar gelmiyor içimden.
- Ömrümden çaldığın zamana acıyorum, zaman hataları telafi edecek günün birinde ama sen o zaman telafisi olmayan bir hata olacaksın gözümde.
- Sen o kadar tatlısın ki kızsam da kıyamıyorum sana, gözlerin geliyor aklıma gülümsüyorum o anda, delice seviyorum seni ama kızgınım hala sana.
- Sana neye üzüldüğümü söyleyeyim mi? Yıllardır senin uğruna boşa harcadığım zamana yazık oldu, bütün emeklerime değer miydi senin gibi kalpsize.
- Kral olsan tacın gider sultan olsan tahtın gider, kral değilim tacım gitsin sultan değilim tahtım gitsin ben kendi halinde bir ağacım fakat dalımı kiranın ağacını kökünden sökerim.
- Nice haksızlık gördüm, mazlumları korurken, yargısız suçlu oldum, hem de durup dururken, nazenin bir goncaydım, canım yandı kururken, gönül yaralarımı azdırana kızgınım. Gözlerimi yollarda süzdürene kızgınım.
0 Comments